Skip to content

Sigurnost Podataka

Poštovani, Vaši podaci su potpuno sigurni
Heatpoint doo ceni Vašu privatnost i Vašim podacima pažljivo brine i poštuje načelo zaštite privatnosti.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od najvećeg značaja za nas.

Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Heatpoint doo usklađene sa zakonima naše zemlje i Evropske unije.

Heatpoint doo će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije, kako bi vam omogučio  pristup posebnim informacijama  i uslugama, kao i za komunikaciju sa vama.

Zaposleni u Heatpoint doo su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.

Automatski zabeležene informacije i „cookies“, koje se ne smatraju  ličnim informacijama (broj poseta sajtu, prosečno vreme na sajtu, stranice koje otvarate i sl.) koriste se isključivo za održavanje i poboljšanje funkcionalnosti našeg sajta i ni na koji način ne razmatraju  vaše lične podatke.

Sve posredovane informacije su sigurne, i ni pod kojim uslovima neće biti ustupljene trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa Heatpoint doo .

Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Kupcima se daje mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke, da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Vaše pravo na informacije koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima možete ostvariti upučivanjem zahteva na adresu office@heatpoint.rs i u najkraćem roku ćemo Vas obavestiti koji od vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom posete heatpoint.rs.

Vaša kupovina je potpuno bezbedna!

Svi podaci vezani za Vašu kupovinu su potpuno bezbedni.
Prilikom unošenja podataka pri poručivanju, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.